Sälj

Publicerad 2014-01-07

Vilka är nycklarna till framgångsrik försäljning? Här kan du läsa intressanta artiklar, få smarta tips och goda råd som hjälper dig nå bättre affärer.

Dela med dina vänner!

Kom över telefonskräcken - och sälj

Sälj Telefonen är fortfarande ett viktigt verktyg inom företagande och försäljning. Men många tycker att »kalla samtal« är jobbiga. Henrik Bromée har skrivit en bok för dessa människor: Lyft luren - nå framgång.

Checklista för att slippa irritera kunder i onödan

Sälj Även om du på det stora hela levererar det du ska så kan dina kunder ändå störa sig på dig. Det kan handla om små saker, som är enkla att åtgärda. Problemet är att dina affärskontakter inte kommer att berätta om dem för dig. Därför ska du läsa det här!

SPONSRAD ARTIKEL

Det ”analoga” mötet är värdefullt

Sälj Många har trott och hoppats att fysiska möten skulle bli överflödiga. Och visst finns det poänger - man kan spara både tid, pengar och miljö genom modern teknik. Men undersökningar visar att människor föredrar att ses på riktigt.

Förhandlingsbegreppet Vinna - Vinna

Sälj Vinna - Vinna är en myt som jag nu tänker dra upp med hela rotsystemet, eller tror du fortfarande på den? Du är i så fall inte ensam om den bilden.

2 000 timmar för en kvarts miljard kronor. 
OS-elden och tv-kamerorna har slocknat. MTG och Viasat gjorde suverän OS-tv från Rio. Men är det verkligen möjligt att räkna hem satsningen på över 300 miljoner?.

2 000 timmar för en kvarts miljard

Sälj OS-elden och tv-kamerorna har slocknat. MTG och Viasat gjorde suverän OS-tv från Rio. Men är det verkligen möjligt att räkna hem satsningen på över 300 miljoner?

9 tips för att hålla ett uppskattat tal. 
Vid studier av vad vi människor är rädda för är resultatet intressant. Döden kommer oftast på plats 5-7. Det som oftast toppar listan är skräcken för att hålla tal inför publik..

9 tips för att hålla tal

Sälj Vid studier av vad vi människor är rädda för är resultatet intressant. Döden kommer oftast på plats 5-7. Det som oftast toppar listan är skräcken för att hålla tal inför publik.

EXTERN ARTIKEL:
Bättre PowerPoint. 
Vi har alla någon gång suttit och tittat på en sövande PowerPoint. Hur gör man för att PowerPointen ska stärka presentationen istället för att försvaga den?.

Bättre PowerPoint

Sälj Vi har alla någon gång suttit och tittat på en sövande PowerPoint. Hur gör man för att PowerPointen ska stärka presentationen istället för att försvaga den?

Slarva inte bort dina kunder. 
Att vårda kundrelationer är alla säljares viktigaste jobb. Trots det slarvar många med att utveckla sina kunder - och riskerar därmed att förlora dem..

Slarva inte bort dina kunder

Sälj Att vårda kundrelationer är alla säljares viktigaste jobb. Trots det slarvar många med att utveckla sina kunder - och riskerar därmed att förlora dem.

100-dagarsplanen - så får du igång nya konsultsäljare. 
100-dagarsplanen hjälper dig skapa förutsättningar för dina säljare att prestera på topp..

Så får du igång nya konsultsäljare

Sälj 100-dagarsplanen hjälper dig skapa förutsättningar för dina säljare att prestera på topp.