Teknik

Publicerad 2014-01-02

Modern teknik kan hjälpa dig att spara tid, pengar och nå nya höjder. Här hittar du värdefulla tips och guider som kan vara till stor nytta.


Dela med dina vänner!
SPONSRAD ARTIKEL

Så drar de anställda nytta av företagets elavtal

Teknik Förmånsbil, städhjälp, företagsmobil - det finns många sätt att ge sina medarbetare något extra. Men har du hört talas om jobbel? Den kan både sänka den anställdes energikostnader och bidra till företagets CSR-arbete.

Är din http-adress tillräckligt säker?

Teknik Har du en hemsida och har den en https-adress? Annars kanske det är dags att skaffa det - för att inte riskera att läcka användarnas uppgifter, tappa rankning på Google och i värsta fall få en sajt som inte fungerar.

SPONSRAD ARTIKEL

Så kan alla få samma elpris som storföretagen

Teknik Fast eller rörligt elavtal? Det finns faktiskt ett tredje alternativ - som länge var förbehållet storföretagen. Det handlar om förvaltad el, där elbolagen aktivt följer marknaden för att minimera kundens risk. Numera finns produkten tillgänglig för alla.

SPONSRAD ARTIKEL

Laddbara fordon - mer än bara miljövänliga

Teknik När man pratar om laddbara fordon associerar många till miljövänlighet, vilket förstås stämmer. Men det finns fler fördelar än låga utsläpp - sådana som märks i bilägarens vardag. Inte minst i plånboken.

Nya sätt för konsumenten att uppleva, köpa och betala. 
På bara 2 år har vi konsumenter ändrat köpbeteende radikalt. Detta har gjort att butiker som ligger utanför de stora köpcentrumen tappar kunder..

Nya sätt att uppleva, köpa och betala

Teknik På bara 2 år har vi konsumenter ändrat köpbeteende radikalt. Detta har gjort att butiker som ligger utanför de stora köpcentrumen tappar kunder.

SPONSRAD ARTIKEL
Dolda avgifter vid el till inköpspris. 
Nyligen gjorde Elpriskollen en granskning av det som kallas »el till inköpspris«. Det visade sig genomgående vara en dålig affär. Så vad ska man välja?.

Dolda avgifter vid el till inköpspris

Teknik Nyligen gjorde Elpriskollen en granskning av det som kallas »el till inköpspris«. Det visade sig genomgående vara en dålig affär. Så vad ska man välja?

3 av 10 julklappar köps på nätet. 
Näthandeln och mobilhandeln fortsätter att öka. I år beräknas svenskarna handla julklappar för 6,2 miljarder kronor, mot 5 miljarder förra året. Det är en ökning med 24 %..

3 av 10 julklappar köps på nätet

Teknik Näthandeln och mobilhandeln fortsätter att öka. I år beräknas svenskarna handla julklappar för 6,2 miljarder kronor, mot 5 miljarder förra året. Det är en ökning med 24 %.

SPONSRAD ARTIKEL
Här gör man den stora elbesparingen. 
Om man känner att det är dags att se över företagets elkostnader är det lätt att tänka ”nytt avtal”. Men det är inte där de stora pengarna finns att spara - snarare ska man ta ett helhetsgrepp..

Här gör man den stora elbesparingen

Teknik Om man känner att det är dags att se över företagets elkostnader är det lätt att tänka ”nytt avtal”. Men det är inte där de stora pengarna finns att spara - snarare ska man ta ett helhetsgrepp.

Om tre år är appar i mobilen ute. 
Mobilappar blir mindre viktiga - samtidigt som Augmented Reality (AR) blir allt viktigare..

Om tre år är mobilappar ute

Teknik Mobilappar blir mindre viktiga - samtidigt som Augmented Reality (AR) blir allt viktigare.