Personlig utveckling

Publicerad 2014-12-05

Kjell Enhager

Din förmåga att utveckla dig själv och dina medarbetare är en förutsättning för att få din organisation att utvecklas. Här hittar du initierade artiklar, tips och råd från en coach i världsklass

    
Han har hjälpt idrottsstjärnor och stora företagsledare att överträffa sig själva. Nu gör Kjell Enhager entré på Sälj & Ledarskap. Här delar han med sig av sitt enorma kunnande och ger dig coachning i världsklass.
    
Alla vet vi hur svårt det kan vara att utvecklas. Läs vilka val andra beslutsfattare tagit, vilka vägar de har valt och ta del av tips som hjälper dig att välja rätt väg.

Dela med dina vänner!

Läs skönlitteratur - bli bättre på ditt jobb

Kanske är det dags att lägga undan fackboken om management och läsa en påhittad berättelse istället? Många framgångsrika människor är storkonsumenter av skönlitteratur...

Förbered dig inför lönesamtalet - som chef

Som chef är det viktigt att vara förberedd inför lönesamtalet. Det handlar om att tänka igenom både hårda och mjuka värden. Ta hjälp av en checklista i fem punkter.

Unga stärker lagandan med försäljning

När ungdomar arbetar mot ett gemensamt mål blir det ett lagarbete även utanför idrotten. Det stärker såväl individen som gruppen. Handlar det om försäljning finns det dessutom en tydlig belöning.

Stjärncoachen vägleder oss i en digital tid

I slutet av 90-talet gjorde Kjell Enhager stor succé med föreläsningsturnén Jag AB. Vi har träffat honom 2017 - för att höra om den uppdaterade versionen av föreläsningen, som har premiär i februari.

EXTERN ARTIKEL:
Vad är det som gör att vi går igång på jobbet?. 
Med träffsäkra analyser av vår samtid och ögonöppnande insikter om mänskligt beteende lyckas boken Motivationskoden både underhålla och skaka om..

Vad motiverar oss på jobbet?

Med träffsäkra analyser av vår samtid och ögonöppnande insikter om mänskligt beteende lyckas boken Motivationskoden både underhålla och skaka om.

Varför ska jag gå på öppna föreläsningar?. 
Gå på föreläsningar, skojar du? Allt är tillgängligt. Allt är Googligt. Nu. Här. Direkt i din dator. Vad ska det då vara för idé med att gå och lyssna på en föreläsning av en verklig människa..

Varför gå på öppna föreläsningar?

Gå på föreläsningar, skojar du? Allt är tillgängligt. Allt är Googligt. Nu. Här. Direkt i din dator. Vad ska det då vara för idé med att gå och lyssna på en föreläsning av en verklig människa.

Accelerera medarbetarnas prestationer. 
Ditt beteende som chef är avgörande för att få dina medarbetare att leverera mer - utan att för den skull bränna ut sig..

Accelerera medarbetarnas prestationer

Ditt beteende som chef är avgörande för att få dina medarbetare att leverera mer - utan att för den skull bränna ut sig.

3 vanligaste chefsproblemen. 
Som chef ställs du inför en rad olika problem. Robert Boronkay från Unionen Chef listar tre vanliga chefsproblem och hur du handskas med dem..

3 vanligaste chefsproblemen

Som chef ställs du inför en rad olika problem. Robert Boronkay från Unionen Chef listar tre vanliga chefsproblem och hur du handskas med dem.

Det avgör hur du lyckas som chef. 
Vad gör att vissa chefer lyckas bättre än andra? Teorierna har gått isär, men nu har forskning visat vilka egenskaper som gör att vissa chefer når framgång..

Det avgör hur du lyckas som chef

Vad gör att vissa chefer lyckas bättre än andra? Teorierna har gått isär, men nu har forskning visat vilka egenskaper som gör att vissa chefer når framgång.