Nätverkande

Publicerad 2015-01-28

Nätverkande handlar om att knyta nya kontakter och bygga givande relationer. Vi guidar dig i nätverksdjungeln och hjälper dig att utveckla dina professionella relationer.

Affärsnätverk kan ge dig och ditt företag fantastiska möjligheter att knyta nya kontakter som resulterar i bra affärer. Men det gäller att hitta rätt bland nätverken och använda nätverken på rätt sätt.

Dela med dina vänner!

Så lär du dig nätverka strategiskt

Att nätverka strategiskt kräver lite arbete, men ökar dina chanser att lyckas. Här är tio tips som gör dig framgångsrik i ditt nätverkande.

Brainbuildernätverk?

De flesta chefer behöver träffa andra chefer för att kunna ta del av deras erfarenheter. I Sverige ligger vi långt efter exempelvis England när det gäller nätverkande.

Garanterad framgång på nästa nätverksträff

Andy Lopata, som föreläser i hela världen om hur man blir en bättre nätverkare, och Mikael Arndt ger dig ovärderliga tips hur ditt nästa nätverksmöte blir en succé.

Så väljer du rätt nätverk

Att välja bort affärsnätverk på grund av en dålig upplevelse är som att besluta sig för att aldrig mer ha sex efter en dålig debut. Det menar nätverksproffset Mikael Arndt.