Leda och coacha säljresurser

Publicerad 2015-01-01

Gott ledarskap och skickligt coachande är grunden till framgångsrik försäljning.

Här samlar vi, råd och initierade artiklar om ledarskap och coachande samt artiklar som hjälper dig att bli än mer framgångsrik i din ledarroll.

Dela med dina vänner!

Slarva inte bort dina kunder

Att vårda kundrelationer är alla säljares viktigaste jobb. Trots det slarvar många med att utveckla sina kunder - och riskerar därmed att förlora dem.

Så får du igång nya konsultsäljare

100-dagarsplanen hjälper dig skapa förutsättningar för dina säljare att prestera på topp.

Nya säljhindren du måste känna till

Inre motstånd och rädslor är två hinder som gör att säljare underpresterar. Nu har forskarna George Dudley och Shannon Goodson kartlagt fem nya säljhinder som du måste känna till.

Samspel är nyckeln till framgång

Samspelet mellan säljansvarig och konsult är nyckeln till framgång. Det hävdar försäljningskonsulten Svante Sandblom.

Så blir du en bättre säljare. 
Försäljning är livsviktigt för alla företag. Så hur kan du göra för att bli bättre och utveckla ditt säljande? Här är expertens bästa tips..

Så blir du en bättre säljare

Försäljning är livsviktigt för alla företag. Så hur kan du göra för att bli bättre och utveckla ditt säljande? Här är expertens bästa tips.

Så förvandlar du nej till ja. 
Behöver ett nej alltid betyda nej? Svaret är: nej. Lär dig konsten att förvandla nej till ja..

Så förvandlar du nej till ja

Behöver ett nej alltid betyda nej? Svaret är: nej. Lär dig konsten att förvandla nej till ja.

Chefer väljer bort utveckling. 
Väljer chefer att jobba administrativt och att sitta i möten istället för utveckla sitt ledarskap och sin verksamhet? Det anser ledarskapsutvecklaren Anders Lindh..

Chefer väljer bort utveckling

Väljer chefer att jobba administrativt och att sitta i möten istället för utveckla sitt ledarskap och sin verksamhet? Det anser ledarskapsutvecklaren Anders Lindh.

Därför ska du organisera dina säljare - och öka lönsamheten. 
Företag som organiserar sin försäljning har större chans att öka lönsamheten än andra, enligt empiriska studier. Här är tips på hur du kan organisera din försäljning och öka lönsamheten..

Därför ska du organisera dina säljare

Företag som organiserar sin försäljning har större chans att öka lönsamheten än andra, enligt empiriska studier. Här är tips på hur du kan organisera din försäljning och öka lönsamheten.

Nyckeln till social selling. 
Effekterna av social selling kan vara enorma, men bara om de grundläggande säljprocesserna finns på plats. Philip Gozzi förklarar varför..

Nyckeln till social selling

Effekterna av social selling kan vara enorma, men bara om de grundläggande säljprocesserna finns på plats. Philip Gozzi förklarar varför.